Levenslange gezondheid van de tanden is geen droom!

Stelt u zich eens voor, dat er een vorm van diagnostiek bestaat, die veel eerder het onstaan van caries en parodontits  toont dan het oog, een sonde of een röntgenopname. Dus in een stadium dat uw tand nog niet is beschadigd. Die droom kan bewaarheid worden. Wat gaat u doen ?

Het Solo-Concept omhelsd de vroegst mogelijke diagnosestelling van caries en parodontitis.

Solo-Profylaxe is het Preventie-Programma voor het gezondhouden van uw tanden.

Met onze visie van de Solo-profylaxe brengen wij gezonde tanden en gezond tandvlees  een groot stuk dichterbij. Solo-Profylaxe is de veilige weg , caries en parodontitis duurzam te voorkomen.

Er zijn al veel kinderen en jong volwassenen  goed bezig  levenslang gezonde tanden te behouden. Hier geldt: Hoe eerder U begint, hoe groter uw kans op een leven zonder vullingen.

Levenslang gezonde tanden, zou het ook iets voor u zijn? Begin nu !!

Soloprofylaxe is de belangrijkste zuil in ons concept voor tandbehoud. Alleen als het lukt om tegen de oorzaak van caries en parodontitis daadwerkelijk  te vechten, zijn langdurig gezonde tanden mogelijk. Een behandeling puur gebaseerd op   tandreiniging in onze of een andere praktijk kan u dit resultaat niet bieden.

Solo-Profylaxe houdt veel meer in:

- een tandschoonhoud concept voor thuis en
- een training in onze praktijk.

Indien nodig komt het verzegelen van de fissuren erbij. Kom naar onze regelmatige voordrachten en leer  waarom met een gebruikelijke tandenborstel duurzam gezonde  tanden niet mogelijk zijn. Of praat direct met ons, wij lichten u graag voor.

 

Zahn&more Kleve (Kleef)
Rondom gezond
Tandheelkundig  Zorgcentrum

Hoffmannallee 18
47533  Kleve   

Telefoon: +49-2821-76 77 78
Telefax: +49-2821-76 77 76

zahn&more@online.de

behandelingstijden:

maandag t/m  vrijdag
8:00 tot 20:00uur

zaterdag
8:00 - 13:00 en 14:00 – 16:00  uur