Service

Beste patient,

klanttevredenheid staat bij ons centraal. Uw ‚mond tot mond’  reclame is een aanbeveling voor onze praktijk. Wij streven ernaar dat patientvriendelijkheid en hoog kwalitatieve zorg bij u in herinnne

Patientvriendelijke openingstijden   

Wij bieden u de mogelijkheid een afspraak voor tandartsbezoek te maken op maandag t/m vrijdag van 8 tot 20 uur. Door deze ruime openingstijden hoeft u geen vrij te nemen van uw werk, laat staan een dag vakantie opnemen. 

Zelfs op zaterdag is de praktijk van 8-13  en 14-16 uur voor u geopend. Zo kunt u gemakkelijk voor of na het werk of tijdens  de middagspauze naar ons toe komen.

Möglichst keine Wartezeiten

Wij streven een efficiente afsprakenplanning na. Mocht u toch een keer langer moeten wachten, bijv.  ivm een onvoorziene  pijnklachtbehandeling, dan bieden wij u de mogelijkheid de wachttijd te veraangenamen.

U vindt in onze wachtkamer steeds recente  tijdschriften en glossy’s. Een aanwezog zoutwateraquarium geeft een gemoedelijke sfeer. Er is koffie, thee en fris beschikbaar en voor onze kleinste medeburgers is er een eigen kinderwachtkamer  met speelgoed  en leuke boeken.

Goed advies

Wij begrijpen dat een oordeel als ‚goede behandeling’ een subjectief gegeven  is.  Wij  zijn pas tevreden als u tevreden bent: bijvoorbeeld  met de door ons gegeven uitleg, dat deze begrijpelijk is en dat uw vragen bevredigend zijn beantwoord. Wij trekken veel tijd  uit om een oplossing op maat in samenspraak met u te vinden.

Vertrouwen en discretie zijn voor ons een belangrijke voorwaarden in onze werkwijze.  Vandaar dat besprekingen bij ons ongestoord in een aparte kamer kunnen plaatsvinden

Transparente en redelijke prijzen 

Wij letten er steeds op dat de oplossing"" ook financiel haalbaar is. Daar hoort een kostenbegroting vooraf bij, alsook informatie welke kosten de zorgverzekeraar vergoedt.

Bij betalingsproblemen met de zorgverzekeraar bieden wij u de nodige ondersteuning.

Financiering

Vaak betekent een hoogwaardige ‚oplossing’ dat er extra kosten mee gemoeid gaan. Als u uw budget als ontoereikend inschat en toch geen concessies wilt doen aangaande kwaliteit dan kunnen we u een financiering aanbieden

Onze profylaxe resulteert in uw welbevinden

Wij streven ernaar dat u zich aangenaam voelt als we profylaxe toepassen.  Onze patienten waarderen de ontspannen "atmosfeer " . Rustgevende muziek reduceert de stress en de dagelijkse drukte die u ervaart..

Een korte acupressuur van de gelaats-en kaakspieren aan het einde van de behandeling zorgt voor maximale ontspanning . Dit gevoel zorgt ervoor dat onze patienten graag terugkomen in onze praktijk..

Downloads

De eerste keer bij de tandarts.

Wij willen dat uw kind zonder enig angstgevoel naar onze praktijk komt. Als voorbereiding daarop geven wij in het volgende PDF document (nog maar in het duits..) enkele tips.

PDF-Download (80KB)

Digitaal röntgen

In onze praktijk werken wij al enkele jaren met een digitaal gestuurd Röntgenapparaat. Dit systeem zorgt voor veel minder stralingsbelasting bij de patient en minder milieubelasting door het ontbreken  van ontwikelingsvloeistoffen.

Afhaal / Wegbreng - Service

In geval er sprake is van een verminderde mobiliteit, halen wij u desgewenst thuis op.   Met onze praktijkauto  brengen wij u ook weer naar huis.

Loepbril

Een optimaal beeld is  een voorwaarde voor een optimale behandeling. Daarom werken wij met loepbrillen.

Recall-Systeem

Om u te herinneren aan de voor u ingeplande controle- en profylaxeafspraken nemen wij vooraf nog even contact met u op.

Verdere pluspunten van onze praktijk

  • Gelijkvloerse toegang
  • Huisbezoek bij aanvraag
  • Duits-, Nederlands- en Engelssprekende teamleden
  • All in: alles klaar weekeinden op:

Zahn&more Kleve (Kleef)
Rondom gezond
Tandheelkundig  Zorgcentrum

Hoffmannallee 18
47533  Kleve   

Telefoon: +49-2821-76 77 7
Telefax: +49-2821-76 77 76

zahn&more@online.de

behandelingstijden:

maandag t/m  vrijdag
8:00 tot 20:00uur

zaterdag
8:00 - 13:00 en 14:00 – 16:00  uur